DOCUMENT. Sefii Prefecturii Iasi, niste amatori depasiti de atributii. Mostra a incompetentei subalternilor lui Carlan

0
77

O petitie trimisa catre Prefectura Iasi de catre un cetatean al comunei Barnova, a reusit performanta de a transpune in practica schitele lui nenea Iancu. Cetateanul in cauza se adreseaza Prefecturii Iasi, garantul legalitatii in teritoriu, pe ai carei sefi ii sesizeaza cu privire la nerespectarea legii de catre secretarul comunei in cauza. In raspunsul dat, sefii Prefecturii Iasi iau in ras cetateanul cu cateva pasaje din legea administratiei publice si il pun pe om sa faca o noua sesizare, de asta data catre Comisia de Disciplina din cadrul Prefecturii, ai carei angajati aveau biroul la un perete distanta. Practic, in acest caz, circuitul actelor in Institutia Prefectului Iasi este blocat in mod voluntar de de angajatii acesteia, care isi declina orice competenta in favoarea…cetateanului.raspuns petitie
Prefectul, sefa de la Juridic sau secretara din spatele adresei de e-mail contact@prefecturaiasi.ro, in loc sa directioneze petitiile catre cei abilitati din prefectura, decide sa dea raspunsuri evazive aveti dreptate, dar….daca doriti puteti retrimite e-mailul catre Comisia de Disciplina. Secretarei ii cadea oja de pe unghii daca directiona petitia in cadrul institutiei? Mai grav este ca raspunsul a fost semnat de insusi prefectul Dan Cârlan, care pune oamenii sa retrimita e-mailul cu mentiunea catre comisia respectiva. Dar rolul prefectului, al sefei de la Juridic si al secretarei care mai este? Nu sa asigure buna comunicare intre cetateni si institutie? ”, a intrebat retoric petentul. Caldura mare, moser, dar prostia-i si mai mare!
Pentru aceasta crasa marlanie, de care se fac vinovati prefectul Dan Carlan, sefa Serviciului Juridic, Maricica Rusu si consilierul juridic, Anca Craciun, nu bagam mana in foc ca va raspunde cineva, dar cu siguranta, gradul de incredere in aceasta institutie s-a mai diminuat putin iar conducerea Prefecturii si-a mai adaugat un punct la capitolul incompetenta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here