Doi morti si 11 răniti, în urma unei explozii într-un bloc de locuinte din Copou. Printre victime si un profesor universitar

0
48

Două persoane au murit și alte 11 au fost rănite, luni seară, în urma exploziei produse într-un bloc din Iași. Șase răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Spiridon” din Iaşi, iar alți cinci, evaluați la fața locului, nu au necesitat internare.

Inițial, un bărbat a fost găsit fără suflare, sub dărămături. Ulterior, a fost găsit și trupul soției acestuia. Potrivit bzi.ro, ar fi vorba despre Victor Bulacovschi, prorector al Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” în perioada 2000-2004, şi fost profesor al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii, și soția acestuia.

Se pare că tragedia ar fi fost produsă de o centrală cu gaz, care a explodat.

Explozia urmată de un incendiu a avut loc la un bloc de locuinţe din zona “Copou”. Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii vor efectua o expertiză.

Ceea ce se știe deocamdată este că pagubele sunt uriașe, iar cei mai mulți dintre locatari nu aveau apartamentele asigurate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 50