Doliu in familia Laurei Cosoi! Mama actritei, Ligia Cosoi, a murit de cancer

0
131

Ligia Cosoi, mama îndrăgitei actrițe Laura Cosoi, a murit. Mama artistei s-a luptat cu cancerul mai bine de 15 ani. Diagnostiul crunt avea să-l primească în 2008.
„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viață asta! Ești în inima noastră”, a anunțat Laura Cosoi într-o postare pe Instagram.
Laura Cosoi a aflat de boala mamei sale în 2008, moment de la care a început lupta pentru supraviețuire. Femeia a răzbit în lupta cu cancerul.
Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții.(…) Paralel cu tratamentul medical, atunci am descoperit o altă lume, a plantelor, a ceaiurilor, hrana vie. Am urmat un tratament naturist, dar din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă”, a spus mama Laurei Cosoi în urmă cu ceva timp.
Mama Laurei Cosoi a vorbit și despre șocul primirii vestei, atât pentru cât și pentru cei apropiați.
„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital și aparent eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simțeam vinovată că nu am făcut controale la timp și acum copiii își ascundeau lacrimile, de îndepărtau din când în când de mine și nu înțelegeam de că mă luau și mă plimbau să-mi mai iau gândul. Mi-am spus că boala nu poate fi în fiecare celulă, iar corpul meu nu m-a trădat nici acum”, a mai povestit Ligia Cosoi, lector la Facultatea fe Teatru a Universității de Arte ”George Enescu” din Iași.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here