Doliu în muzică! A murit solista trupei Roxette, Marie Fredriksson

0
65

Artista Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la vârsta de 61 de ani, după o lungă suferință, a anunțat familia ei, citată de presa suedeză.  Marie Fredriksson, solista Roxette, avea cancer la creier

Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea“, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg, potrivit presei suedeze.

În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv. În anul 2002, după ce a leșinat acasă, medicii au descoperit că artista avea o tumoare pe creier. Per Gessle, colegul ei din trupa Roxette, a transmis un mesaj prin care îşi exprimă durere: „Transmit toată dragostea mea ţie şi familiei tale. Nimic nu va mai fi la fel fără tine!“.

Marie Fredriksson a fondat formația Roxette, împreună cu Per Gessle, în anul 1986. celebra trupă s-a bucurat de mare succes în anii ’90. Marie Fredriksson a avut și o carieră solo. În albumul său solo, „The Change“, lansat în 2004, artista a cântat despre experienţa prin care a trecut cu boala. În anul 1991, l-a întâlnit pe cel care avea să îi devină soț, Mikael Bolyos, cu care s-a căsătorit în anul 1994. Printre hiturile trupei Roxette s-au numărat melodii precum It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, Spending My Time și multe altele. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here