Domnule primar, un criminal este in libertate iar strazile din Iasi nu sunt iluminate! Pericol asigurat cu concursul sefilor din Primarie

0
71

In timp ce un criminal continua sa umble liber pe strazile Iasului, multe fundaturi sau strazi intens circulate, continua sa fie cufundate in intuneric dupa orele serii, fara ca sefii administratiei iesene sa adopte o masura imediata care sa inlature starea de nesiguranta din oras.

Iluminatul stradal nu functioneaza in spatele blocului G, langa scoala Al Vlahuta. Va rugam luati masuri. Va reamintesc ca un criminal este liber in zona”, este apelul ieseanului Gabi Vanatoru.

Iluminatul stradal nu functioneaza de 2 zile pe strada Tabacului, intre Lidl si piata Dacia”, sustine un alt iesesean, pe nume Nelu Petrache.

Iluminatul stradal din zona CUG, de-a lungul gardului Fortus, este perturbat din 5 stalpi de iluminat din care mai functioneaza doar doi si este foarte periculos daca vii de la lucru pe la 21-22 noaptea”, face apel la intelegerea edilului si ieseanca Alina Elena Moisanu.

Din pacate, cate apeluri au fost din partea ieseanilor, tot atatea “nerezolvate” au pus la punct sefii din administratia ieseana.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here