Donație din partea actorul Ethan Hawke cauzei caritabile din această seară

0
72
Donație dublă de carte, în această seară, de la ora 18:30, în cadrul Licitației de Artă Grafică a unui Important Colecționar Bucureștean. Celebrul actor de la Hollywood, Ethan Hawke, oferă în dar ultima sa carte – ”A Bright Ray of Darkness”, viitorului adjudecatar al ediției de lux a cărții ”Pământul Făgăduinței” cu semnătura olografă a lui Barack Obama.
 
În acest fel, Ethan Hawke oferă cumpărătorul cărții ”Pământul Făgăduinței”, în semn de mulțumire pentru actul nobil și contribuția adusă educației timpurii din România, având în vedere caracterul caritabil al lotului, unul dintre cele mai așteptate volume ale anului 2021, cu semnătura olografă a actorului.
 

Amintim că astăzi, la ora 18:30 în cadrul Licitației de Artă Grafică a unui Important Colecționar Bucureștean, pe platforma Artmark Live se va scoate la licitație, pentru prețul de pornire de doar 100 de euro, cartea de colecție ”Pământul Făgăduinței”, cu semnătura olografă a lui Barack Obama. Ediția de lux a fost donată de Librăriile Cărturești, iar veniturile colectate în urma vânzării cărții vor fi donate către programul Asociației OvidiuRO – “Citește-mi 100 de povești!”.
 
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here