Doua luni de zile mai despart fanii trance pana la experienta muzicala a anului- AFTERHILLS

0
67

Un nou headliner confirmat la AFTERHILLS 2018 #dreamers: ABOVE & BEYOND, cel mai așteptat nume în comunitatea fanilor de muzică trance din România.
Tot la AFTERHILLS vor veni Ben Klock, Len Faki, Andrew Rayel, Double Pleasure, Steve Lawler, Eats Everything, Ellen Alien, Monika Kruse, Rick Roblinski, Hurts, Tom Odell, Paul van Dyk, Cosmic Gate, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, The Crystal Method, Dubioza Kolektiv, Blockhead, Art Department, Francesca Lombardo și Scratch Bandits Crew.
Dacă nu ai prins promoțiile Early Bird și Xmas Special, mai ai o ultimă șansă. AFTERHILLS începe promoția online Spring Sale, în care îți poți lua FULL FESTIVAL PASS la prețul de 330 RON. În plus, acum poți alege plata în 2, 3 sau 4 rate – fără dobândă și fără taxe suplimentare. Promoția este valabilă pentru orice card de credit de la BRD Finance sau de la Alpha Bank, orice STAR card de la Banca Transilvania și pentru Good Payment Card de la BCR. Biletele pot fi cumpărate direct de pe www.afterhills.com.
AFTERHILLS 2018 înseamnă o experiență unică, unde muzica este completată de activități complexe la care festivalierii vor putea participa, cu mic cu mare. Astfel, Scena COMEDY este surpriza anunțată de organizatori pentru a doua ediție. Pe aceasta vor performa nume notorii din industria de stand-up comedy din România:
Micutzu
Nelu Cortea & Claudiu Popa
Bordea & Mane Voicu
Anisia & Serghei
Ana Maria Calița
George Tănase & Radu Bucălae
AFTERHILLS 2018 pregătește numeroase activități, spațiu de joacă pentru copii, instalații interactive, ateliere de artă modern și zone de lounge. Design-ul amplasamentului va fi în conformitate cu tema #dreamers și propune o pauză de la cotidian și rutina zilnică și o excursie unică în lumea fascinantă a oamenilor care cred că visele se pot îndeplini.
Festivalul se va desfășura la 5 kilometri de Iași, în zona Șes Bahlui, pe un teren gata să primească zeci de mii de oameni.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here