Doua miliarde de lei confiscati de mascati din locuinta lui Norocea, patronul de la RVR. Descinderi si la sediile altor firme de taximetrie

0
67

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ai Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Iaşi, împreună cu luptători SAS, au efectuat trei percheziţii la sediile unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate transportul de persoane în regim taxi.
Din investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că reprezentanţii societăţii comerciale
sun bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală. Poliţiştii ridică documente
contabile şi medii de stocare a informaţiilor în vederea percheziţionării informatice. De asemenea, se are în vedere aplicarea sechestrului asigurator pe bunuri, în vederea recuperării prejudiciului în cauză. Din primele informatii, de la locuinta lui Radu Norocea, patronul firmei de taximetrie RVR, a fost ridicata suma de 2 miliarde de lei.
Acasă la patronul acestei fieme de taximetrie am găsit 2 miliarde de lei, bani lichizi pe care patronul Radu Norocea nu a i-a putut justifica”, a spus comisarul şef Petru Bălteanu, şef Serviciu Investigare a Fraudelor din cadrul IPSJ Iaşi.
Cercetările continuă, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele reprezentanţilor societăţii comerciale,
sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscale, iar la finalizarea acestora se vor propune măsuri legale

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here