Două prințese ajung în weekend la Ateneu

0
59

Două prințese, curajoase și puse pe aventuri, ajung în acest sfârșit de săptămână în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași și le vor povesti celor mici aventurile lor și îi vor învăța despre iubire, prietenie și curaj:

Spectacol pentru copii „Rapunzel” cu Marionnette Show, sâmbătă, 4 noiembrie, ora 11.00 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 8 lei

Pe prințesa cu cel mai lung și frumos păr o știe toată lumea! Rapunzel, după numele ei, trăiește o aventură încă de când era bebeluș iar falsa ei mamă dorește să o țină captivă pentru tot restul vieții în turn. Vrăjitoarea nu este deloc una înfricoșătoare, din contra, este foarte comică și foarte vorbăreață! Dacă prințesa Rapunzel va reuși să scape din turn sau nu, dacă vrăjitoarea va deveni mai bună și dacă prințesa își va cunoaște adevărații părinți și se va întâlni cu prințul, puteți vedea sâmbătă, 10 iunie, la ora 11:00, în sala mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași!

La sfârșitul spectacolului, copiii își vor da seama că o minciună duce la alte minciuni și că nu este bine să fim mincinoși, că nu este bine să fim egoiști, că nu trebuie să impunem celui de lângă noi cum să fie și ce să facă, că adevărul mereu iese la iveală, că iubirea poate schimba orice situație nefavorabilă și că fericirea ta construită pe tristețea și necazul altei persoane nu duce niciodată la o fericire de durată.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Spectacol pentru copii „Mica Sirenă” cu Marionnette Show, duminică, 5 noiembrie, ora 12.30 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 8 lei

Lumea din adâncurile apelor este una fascinantă iar copiii pot descoperi secretele și magia ei alături de personajele din povestea noastră.

Haideți alături de trupa Marionnette Show, dumincă, 5 noiembrie, la ora 12.30 la Ateneu,  să descoperiți aventura plină de culoare, personaje dragi și energie a prințesei Ariel. Cântecele, voia-bună și distracția nu vor lipsi!

De la mica sirenă Ariel cât și de la celelalte personaje încântătoare, copiii vor învăța că întotdeauna este bine să ascultăm de părinții noștri, că surorile sau frații trebuie să se ajute între ei, că iubirea cere uneori sacrificii, că nu trebuie să regretăm alegerile făcute, că dragostea învinge mereu, că și o persoană cu inima de piatră poate deveni bună cu ajutorul celor din jur și că voia bună și muzica aduc o stare de bine și înfrumusețează viața.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =