Două staţii RATP, transformate în staţii muzicale. Dansand de frig in statiile RATP, pe muzica Pub-ului The Trumpets din Palas

0
81

În două staţii RATP din Iasi şi-au făcut apariţia două sisteme audio, unde călătorii îşi pot selecta melodia preferată, dintr-o listă de 45 de titluri. Transformarea celor doua statii anoste in statii interactive reprezinta un nou proiect outdoor multimedia al celor de la Wink Public Multimedia. Implementarea reprezintă un proiect special de comunicare urbană realizat printr-o colaborare între WINK, agenţia Namogo şi managementul pub-ului britanic The Trumpets. Pentru a exemplifica atmosfera din interiorul The Trumpets, cele două staţii au fost transformate în spaţii care să împrietenească pub-ul cu oamenii şi cu oraşul: dincolo de decorarea specifică localului, proiectul prevede şi un jukebox încorporat în city light-ul staţiilor, de unde călătorii pot selecta şi asculta melodii dintr-un playlist creat special, iar banca a fost înlocuită cu scaune de bar. “Ne dorim ca acest proiect să inspire şi alte companii în procesul de a alege metode cât mai utile, interactive sau inteligente de comunicare pe segmentul Out of Home, unde accentul să fie pus mai degrabă pe beneficiile aduse comunităţii decât pe impact vizual şi atât”, spune Raluca Gavrilescu, Brand Stylist la Namogo.
Demersul are ca scop principal integrarea pub-ului britanic în peisajul ieşean ca o parte amuzantă şi distractivă a diversităţii sale. Abordarea vizează mai mult îmbinarea utilului cu plăcutul şi oferă practic ieşenilor o experienţă frumoasă – aceea de a selecta şi de a asculta piesele britanice preferate, în timp ce aşteaptă autobuzul în staţie. Astfel, participanţii la trafic vor putea interacţiona cu staţia, cu ceilalţi şi vor afla şi ce muzică se ascultă în pub-ul The Trumpets.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here