Doua zile fara apa potabila in localitatile dispuse de-a lungul Drumului European E583

0
55

În scopul remedierii unei avarii apărute pe conducta de 1000 mm diametru de pe firul II al aducţiunii Timişeşti din Târgu Frumos, de joi 30 iunie 2016, ora 3.00, până vineri, 1 iulie 2016, ora estimată 12.00 furnizarea apei potabile va fi întreruptă în localitățile Târgu Frumos, Valea Lupului, Lețcani (satele Lețcani, Cogeasca, Bogonos și Cucuteni), Podu Iloaiei, Băltați și Ion Neculce (sat Războieni).

Tot maine, 30 iunie, in scopul igienizării rezervorului de apă de 300 mc capacitate și rețelei de distribuție din comuna Plugari, de la ora 07.00, până la ora estimată 22.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din comuna Plugari (satele Plugari și Onești). Lucrările fac parte din programul anual de igienizare a rezervoarelor de apă.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here