Drama prin care trece femeia care a dat naștere unei fetițe la 67 de ani

0
79

Adriana Iliescu, femeia care a născut la 67 de ani, are emoţii pentru fiica ei Eliza, care a terminat clasa a cincea. Evenimentul va fi sărbătorit de clasa ei, la serbarea de sfârşit de an, printr-un spectacol special. Toate fetele vor fi majorete, iar Eliza va fi ridicată pe braţe şi va agita pampoanele!
Adriana Iliescu a avut mari dificultăţi să-i găseasca Elizei costumaţia potrivită.”E o problemă să găseşti în Bucureşti echipamentul ăsta pentru majorete. Abia am găsit un tricou alb cu cu mâneca scurtă …am găsit ieri, acum să gasim balerini, am găsit pămătufuri care se agită, fustiță, șort” a spus încântată Adriana Iliescu. Eliza va evolua in fustiţa galbena, tricou alb cu manecă scurtă și un șorțuleț violet, scrie Cancan.ro.
Imediat ce se termină şcoala, Adriana Iliescu are planuri mari cu fiica ei, pe care vrea să o ducă în câteva excursii. Există însă un mare impediment: încă n-a venit poştasul cu pensia.
“Îmi aştept şi eu veniturile lunare fără de care nu ne putem deplasa, apoi o sa facem mici excursii pe langa Bucuresti. Pana la inceputul lunii iulie vom face muntele din zona Prahova. De Rusalii am fost la Craiova, am vizitat muzeul Olteniei. Nu stiam ca sunt atatea vestigii romane aici, atatea bijuterii, monezi, agrafe, din epoca de bronz, tesaturi din secolul 19. Eliza a scris in cartea de onoare a muzeului, colaboreaza la Revista scolii, a scris un reportaj cu tema sa ne cunoastem Romania, din Ramnicu Valcea”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here