Drept la replica. Inconstienta penala- “instructorul streasina’ aparat de sotie dupa ce a terorizat o eleva in ziua examenului auto

0
63

In urma articolului aparut in AgoraPess in data de – “Atentie la această mizerie umană! Patronul unei scoli de soferi blesteama cursantii in ziua de examen. “Parca turbase!“, am primit pe adresa redactiei urmatorul drept la replica:

“Drept la replica

Nu stiu cat cunoasteti dvs. legea, dar referitor la articolul publicat, va aduc la cunostinta ca pentru defaimarea scolii de soferi Auto Salt Motor pe care cu onorabilitate o conduc, ma voi adresa instantei, si celorlalte organe competente.

Referitor la dl instructor Constantin Negrii, va pot spune ca este unul din cei mai buni instructori si foarte exigent e drept, dar pana la afirmatia dvs ca ar fi psihopat, scursura umana, mizerie si toate celelalte, va intreb care este competenta dvs pentru a da un astfel de diagnostic.

Toti stim ca elevii in timpul instruirii practice dobandesc niste deprinderi si competente pe care trebuie sa le dovedeasca tot timpul ca si conducatori auto, iar la examen elevii trebuie sa isi gestioneze emotiile astfel incat acest examen sa nu fie o problema. Sunt convinsa ca dl instructor a consiliat aceasta eleva si i-a adresat cateva sfaturi inainte de examen pentru a depasi acest incident care de altfel poate fi intalnit frecvent in trafic.

Constat ca ati pus sub semnul indoielii si competenta, respectiv profesionalismului meu, ca profesor de legislatie, competenta pe care am dobandit-o in urma unui examen si certificata printr-un atestat.

Referitor la eleva care a facut sesizarea pot sa ii spun ca asa cum ea se asteapta la empatie din partea celorlalti ca de “este inainte de examen”, corect ar fi sa dovedeasca acelasi sentiment si respect fata de ceilalti instructori care erau in picioare in jurul examinatorului si incercau sa auda ordinea si locul de unde va fi preluat elevul sau pentru examen, iar eleva avea motorul pornit bruind astfel vocea examinatorului care citea lista.

Regretam iesirea dl instructor Negrii Constantin, dar sunt convinsa ca sunt si alti instructori care au fost deranjati de zgomotul motorului atunci cand se straduiau sa auda lista.

Articolul dvs intra la categoria ancheta, lucru care nu este real, deoarece inainte de a publica nu am fost solicitati sa explicam situatia, iar defaimarea din articol nu va face cinste ca viitor formator de opinie.

Profesor Liliana Negrii”

Drept la replica la dreptul la replica al sotiei- patroana a “instructorului streasina”

Inainte de toate, onorabila doamna, asa cum va place sa va autointitulati, prejudiciile de imagine in acest caz v-au fost aduse de soțul d.voastra, prin atitudinea iresponsabilă și cretinoida pe care a avut.o fata de o doamna al cărui prestigiu și statut social nu il veti atinge nici 7 generatii de acum incolo. Daca ar fi sa facem un raport social și o asociere a instruirii, Constantin Negrii – il vom folosi doar initialele pentru ca acest nume nu merita rostit, ar putea, de la nivelul sau, doar sa ii dea cu crema ghetele doamnei. Nu stim care este gradul de satisfactie al primatei care zace în masculul CN, dar sa te dai într-un mizerabil spectacol, zbierând și jignind o femeie aflată în inferioritate fizica, consideram ca nu este tocmai un lucru care sa fie acoperit de o sotie normala la cap. CN, pe a carui carte de vizita scrie “sotul patoanei”, deoarece acasa canta gaina si la firma tot ea, in oras se da cocos. Aceasta femeie abuzata emotional de CN poate are și ea un soț, niste copii, poate chiar un Gheorghe Dincă in familie și nu te mai vad cursantii decat in poze. Nu te apuci sa o ameninți, sa o blestemi și să urli că un dezaxat.

Curios este faptul că sunteți atât de mici, neinsemnati, egoiști și orbi încât nu sesizați faptul că gestul mizerabil al lui CN  a lezat demnitatea unei doamne, iar voi continuați să vă victimizați. In psihologie, dedublarea călăului in victima se numește comportament derutant, in viața reală se numește prostie iar în capăt Dacia poarta numele de mangleala ieftina. Pentru voi, totul se învârte în jurul puturoasei persoane a unui individ misogin și dereglat și a unei firme de șoferi de categorie B- Auto Pâr Pâr, de care nu a auzit nimeni.

In toată această polologhie numita drept la replică nu se regăsește deloc interesul adevăratei persoane prejudiciate, lezate, și nu rezidă niciun grăunte de remușcare, de părere de dau, semn că atitudinea turbată a soțului se încadrează în tiparul sau normal de comportament social și apreciere umana. Ati facut la foc automat o interpretare de familie la jumările de seara, cum sa o dați sa nu ieșiți sifonati si ati trimis acest drept la replica. Se pare că consiliul de administrație al firmei nu exista noțiunea de decenta, de asumare, ci doar o atitudine de împinge tava. 

De ce nu ați găsit un punct de vedere din parte voastra in articol? Pentru că am fost foarte scârbiți sa il mai punem dar, daca tot ne.ati acuzat de lipsa de obiectivitate, va vom dezvolta motivul pentru care nu a fost necesar un punct de vedere. După 10 minute de la incident, in zona a apărut fiul lui CN care a fost înștiințat de instructorul doamnei jignire despre derapajele tatalui. ” Ești sigur că era tata?”, a întrebat fiul și s.a apucat de hlizit că după o gluma bună. După o jumătate de oră, in parcare a apărut și CT care s-a uitat înspre locul in care avusese loc incidentul, cu aceeași scârbă pe fata, ca cea din poza, și s.a oprit la vorbă cu alt instructor. Niciun semn de maturitate sau de …onorabilitate, ca tot am observat ca va dati in vant dupa acest cuvant.

Doreati să fiți sunata și să vi se ia un punct de vedere? Ce ați fi putut spune, mai mult decât minciunile soțului? Nu ați apărut cu punct de vedere deoarece acest articol este o relatare, gen jurnalistic care se scrie prin observație directa de la fata locului. In acest caz, poate vă va deveni poate și d.voastra clar că reporterii AgoraPress au fost de față când CN a preferat să se dea bărbat și v.a făcut firma de căcat.

Acțiunea de ieri și.ar putea să îl pună intr.o stare de pericol, daca nu le.a pus deja. Nu poți fi deasupra legii sau a normelor de conviețuire socială și apoi tot tu sa ameninți cu legea. Și chiar daca doamna ar fi greșit cu ceva, de la înălțimea celor 60 și ceva de ani ai soțului d.voastra, ar fi trebuit să vorbească maturitatea, nu primata.

Ei bine, pentru ca nu prea ati dat iama prin DEX, va propunem o scuta incursiune in tainele unor notiuni al caror sens il stiti doar din popor sau din coada de topor. Sa incepem cu “mizerie umana” care se traduce prin om meschin sau care provoaca cuiva neplaceri, trecem la “scursura umana” care este un epitet pentru un om de nimic, continuam cu termenul “dezaxat” care inseamna  “persoana care se abate de la linia normal de comportare” si finalizam cu sociopat care face referire la o alta forma de tulburare de comportament.

Nu suntem noi in masura sa va sugeram vreo internare, dar CN est, prin predispozitia de a brusca cursanti, oameni pe care nu ii cunoaste, un real pericol public.

“Sunt convinsa ca domnul instructor a consiliat aceasta eleva…”.  In redarea d.voastra faptică noi spunem că sunteți intr.o eroare voită, așa cum popular se spune născocire, iar în capăt Dacia că ați întors.o că la Ploiesti sau ca tramvaiul 6. Acest individ care va este sot nu avea cum sa o consilieze “pe eleva”  in conditiile in care nu era cursanta lui. In ce priveste faptul ca “eleva avea motorul pornit”, nu eleva pornise motorul, ci instructorul, iar zgomotul pe care l-a acuzat CN provenea de la alta masina.

Cat despre faptul ca – sunteti din nou convinsa de ceva fara sa fi fost acolo, ceilalti instructori ar fi fost deranjati la randu-le, ei bine, nu! Nu au fost deranjati de niciun motor, ci de iesirea primatei CN care nu le-a facut cinste niciunuia dintre ei.

In aceasta meserie, in care am întâlnit oameni speciali, exista o conduita, un respect față de cursant, fata de devenirea lui că șofer. Soțului d.voastra ii este străin termenul de conduită, d.lui fiind, cel mai probabil unul dintre cei care fabrica bizonii de pe șoselele patriei. Nu poți să vii ca un meltean, ca un gogaldau, că un Gâgă pe bascula și să bruschezi o doamnă și apoi să te ascunzi după fustele patroanei-sotii, asteptand sa te transforme, ca un broscoi, din abuzator in abuzat. A fi țopârlan cu apucături de șef de post la Pocreaca nu este același lucru cu pierderea temporara a rabdarii.

Acestea fiind spuse ne întrebăm cu reală surprindere dacă înainte de a ne scrie si trimite acest drept la replică, el a fost trecut prin filtrul gândirii sau, parafrazandu.l pe un celebru șofer în viața, ați vrut să scrieți ceva cu cap, dar v.a ieșit ca și cum ar fi fost scris cu streasina.

Redactia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here