Dubla drama in familia Alexandrescu. La doua zile dupa disparitia celui mai iubit sindicalist al Iasului, i-a murit si soacra

0
62

Familia celui care a fost Doru Alexandrescu, unul dintre cei mai iubiti lideri de sindicat din capitala Moldovei, se pregateste de o noua inmormantare. La doua zile de la trecerea in nefiinta a lui Doru Alexandrescu, a plecat in lumea celor drepti si soacra acestuia.

Jeni (n.r. sotia lui Doru Alexandrescu) mi-a spus astazi ca murit si mama ei. E o persoana distrusa. Pe unu tocmai l-a dus la groapa si numai bine termina o inmormantare si incepe cu cealalta. Mi se pare ca intre timp a adus-o si pe maica-sa la capela. Asa ceva e rar intalnit si, inainte de toate, e o drama imensa. Sotul si mama la pret de doua zile”, ne-a spus Marian Alexe, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Doru Alexandrescu.

La inmormantarea tatalui si a bunicii va participa si Tudor, fiul lui Doru Alexandrescu, venit special de la Bucuresti in urma cu o saptamana si ceva, pentru a incerca sa-si salveze tatal, prin internarea acestuia intr-o clinica din capitala. Din pacate, boala lui Doru Alexandrescu a fost mai puternica decat eforturile si sperantele familiei.

Radu SEICARU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here