Dublu acces rutier catre magazinul Jumbo din Iasi- de pe b-dul Socola si de pe strada Bularga

0
162

Accesul rutier la noul magazin Jumbo, care va fi deschis până la finalul acestui an, a fost amenajat dinspre bld. Socola, pe sensul dinspre Granit, iar ieșirea va fi cu obligatoriu la dreapta spre intersecția Cotnari, titreaza apix.ro. De asemenea, accesul rutier va fi permis și dinspre str. Bularga pe o fostă cale de acces industrială pe care există un drept de servitute în favoarea lanțului de retail.
Lucrările la noul magazin, amplasat lângă Dedeman, au intrat pe ultima sută de metri: într-un raport recent, Jumbo a arătat că deschiderea va avea loc până la finalul anului 2023, dar fără a înainta o dată certă de inaugurare.
În sinteza autorizației 507/2022, publicată de Primărie, se vorba doar despre acces rutier la noul magazin dinspre str. Bularga, fără a fi pomenit bld. Socola. „Accesul se realizează și de pe terenul asupra căruia este intabulat dreptul de servitute”, se arăta în autorizație. În schimb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sebastian Buraga a declarat că autorizația prevede ambele accesuri. (M.G)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 42