E oficial! Andreea Marin a confirmat vestea

0
77

Andreea Marin cucerea inimile a milioane de telespectatori atunci când apărea pe micile ecrane în postura de “Zână a Surprizelor”. Cu toate acestea, zâmbetul ei molipsitor, ascundea adesea părţile mai puţin frumoase din viaţa vedetei. După ce a trecut printr-un divorţ dureros, Andreea a regăsit dragostea în braţele lui Tuncay Ozturk, un medic turc.

Uneori, dragostea chiar apare de unde nu te aştepţi şi nu este nevoie ca fluturii să apară instantaneu pentru ca relaţia să devină una solidă şi de durată. Cu toate că iniţial era vorba doar de o relaţie medic-pacient, lucrurile au evoluat natural, iar Zâna a început să îşi deschidă sufletul în faţa bărbatului. „Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult şi am ajuns aici” povestea Tuncay despre primele momente în care s-a înfiripat povestea de dragoste dintre el şi Andreea Marin.

Deşi soţia sa are deja un copil, Tuncay Ozturk povestea nu demult că şi-ar dori chiar şi trei copii cu Andreea, el provenind dintr-o familie numeroasă, spusele sale fiind confirmate de Zâna care a recunoscut că cei doi încearcă să îi aducă un frăţior sau o surioară Violetei. În cazul Zânei şi a soţului ei, iubirea a venit treptat, în ţara în care s-au născut multe poveşti faimoase, drept dovadă că viaţa nu ţine cont de graniţe, fie ele lingvistice, culturale sau religioase. Deşi au trecut prin momente dificile ca orice familie, cei doi îndrăgostiţi par mai uniţi ca niciodată, drept dovadă că Andreea Marin a luat o decizie neaşteptată! Dacă în trecut, Andreea a luat numele soţilor, chemând-o Andreea Marin Bănică înainte de a-l cunoaşte pe Tuncay, iată că de data aceasta Andreea a decis să renunţe oficial, în acte, la numele de familie care i-a adus celebritatea, preluând numele soţului. Astfel, deşi oficial se va recomanda tot Andreea Marin, în realitate pe îndrăgita vedetă o cheamă Andreea… Ozturk, fapt confirmat de vedetă.

sursa: Can-can

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here