E.ON s-a deghizat in filantrop si doneaza bani din furtul romanilor la facturi

0
57

Compania germana EON, cea care se afla pe buzele tuturor romanilor, precum Ceausescu in 1989, sare in ajutorul refugiatilor din Ucraina, in cea de-a 7-a zi de dupa izbucnirea razboiului. Cu generozitate, din banii furati din buzunarele romanilor,prin facturile umflate in mod penal, grupul E.ON din România donează 250.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru a contribui la achiziționarea a diverse bunuri și materiale necesare ajutorării refugiaților din Ucraina.
Pentru o mai mare eficienta, EON s-a inhaitat, “in colaborare directă”, cu Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.), cele doua institutii care si-au dovedit extrema ineficienta si confuzie perpetua, de fiecare data cand a fost nevoie de gestionarea unei situatii de criza. Probabil, tot de la aceste institutii de forta ale statului, cei de la EON au reusit sa afle, “pe surse”, anumite informatii de tip Mama Omida, si fara sa aiba nicio calitate in a promova astfel de informatii, au inceput sa se dea in stamba.
“Această donație este un prim ajutor, însă companiile E.ON vor continua eforturile pentru a identifica spații pretabile pentru cazarea refugiaților și vor oferi sprijin pentru transportul acestora, de la graniță până la adăposturi.Până în prezent au intrat în România peste 100.000 de ucraineni, majoritatea femei și copii, iar estimările arată că numărul refugiaților va crește în următoarea perioadă la câteva zeci de mii pe zi“, sustin generosii donatori.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 − 80 =