Echipament medical de 28.000 euro, donat catre Maternitatea “Cuza Voda” de Organizația Salvați Copiii

0
74

Organizația Salvați Copiii organizeaza miercuri, 17 mai 2023, începând cu ora 10.30, un eveniment ce face parte dintr-o ampla campanie ce isi propune dotarea Secției Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Voda Iași.
Din anul 2014, Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Voda Iași și Organizația Salvați Copiii sunt parteneri în numeroase activități și evenimente pentru susținerea sănătății copiilor. În continuarea acestei colaborări, anul acesta, în cadrul programului de dotare a unităților medicale, Organizația Salvați Copiii susține spitalul cu un echipament în valoare de 28.000 euro.
Evenimentul are loc în cadrul amplei campanii de dotare a unităților medicale ( secții de neonatologie, pediatie O.G) din țară prin care Organizația Salvați Copiii susține reducerea mortalității infantile și îmbunătățirea stării de sănătate și nutriție a mamei și copilului.
Evenimentul va avea loc în sala didactică a Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Voda Iași, Strada Cuza Vodă 34, etaj 6.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 4