Echipamentele unei spalatorii profesionale

0
338

Primul lucru care ne vine in minte cand ne gandim la o spalatorie sunt hainele. Aceste tipuri de spalatorii sunt cele mai comune si cele mai cunoscute insa multe ofera si servici pentru spalarea, curatarea sau calcarea altor articole, precum perdele, draperii, huse si nu numai. Gama de servicii oferite consta foarte mult insa in echipamentele si accesoriile utilizate in cadrul unei spalatorii.

Daca in propria locuinta utilizam aceeasi masina de spalat pentru o multitudine de haine si articole dar si pentru incaltari uneori, cand vine vorba despre o curatare profesionala, trebuie utilizate cele mai bune si mai eficiente mijloace. De aceea, cei de la SDS Group le pun la dispozitie clientilor articole de top in ceea ce priveste echipamentele pentru o spalatorie.

Ce tipuri de masina de spalat ai nevoie in functie de tipul de spalatorie

In primul si in primul rand, putem enumera doua echipamente de baza, specifice oricarui tip de curatatorie: masina de spalat si uscatorul. Este indicat ca acestea sa fie doua aparate separate deoarece, daca am alege de exemplu o masina cu uscator integrat, ne-ar lua mai mult timp sa spalam o cantitate mai mare de articole deoarece ar trebuie sa asteptam ca prima tura sa se usuce pana cand am apuca sa bagam la spalat o a doua tura de articole si tot asa.

De asemenea, este indicat ca, indiferent de marimea spalatoriei sa avem la indemana cel putin doua masini de spalat si doua uscatoare precum si alte echipamente in numar mai mare astfel incat sa facem fata si atunci cand avem mai multe comenzi.

Pentru o spalatorie de perdele, draperii sau covoare de exemplu, este nevoie de masini cu o capacitate mai mare. Greutate nu conteaza atat de mult deoarece astfel de articole sunt mai degraba voluminoase dar nu si grele.

De ce sa alegi echipamente electrolux pentru spalatorie

Pentru cele mai bune rezultate, cei de la SDS ne propun cateva echipamente de top marca Electrolux. De ce acest brand? Pentru ca atunci cand vorbim de echipamentele lor, vorbim de calitate, durabilitate si eficienta. Astfel, pe site-ul lor gasim diverse modele de masini de spalat profesionale Electrolux, capabile sa proceseze o cantitate mare de rufe sau alte articole, de la 7kg pana la peste 20kg. Acestea se aleg in functie de tipul de articole pe care am dori sa le spalam precum si de cantitate si alte aspecte importante.

Alternativ, ca si masinile de spalat, si uscatoarele sunt la fel de importante. Acestea ajuta la uscarea mai rapida a articolelor si astfel, clientii le pot primi intr-un timp mai scurt. Pe site-ul celor de la SDS gasim numeroase tipuri de uscatoare profesionale Electrolux precum cele clasice, uscatoare cu pompa de caldura sau acolo unde este cazul, chiar uscatoare pentru teste in industria textila. Acestea pot avea dimensiuni variabile, de la cele de uz casnic de 10 sau1 5kg pana la cele de uz industrial, cu o capacitate de pana la 60kg, perfecte acolo unde avem de-a face cu prelucrarea mai multor articole de acelasi tip sau chiar diferite.

Alte echipamente necesare

Alaturi de acestea, alte echipamente de care ar fi nevoie in cadrul unei spalatorii sunt masinile si statiile de calcat, care pot fi clasice sau cu aburi dar si multe altele si care pot fi mai potrivite pentru un anumit tip de textile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here