Echipele Veolia Energie Iaşi sunt pregătite să pornească sezonul de încălzire 2015-2016

0
72

În urma analizei temperaturilor înregistrate în ultimele două nopţi şi a previziunilor meteo pentru următoarele zile, Veolia Energie Iaşi va porni sezonul de încălzire 2015-2016 în ziua de sâmbătă 10 octombrie, în urma îndeplinirii condiţiilor prevăzute de Lege în acest sens: vor fi trecut 3 zile consecutive cu temperatura medie exterioara mai mică de 10 grade Celsius în intervalul orar 18h00 – 06h00.
Echipele Veolia Energie Iaşi din teren sunt pregătite pentru a porni încălzirea la acest sfârşit de săptămână – ca de obicei, se va lucra în regim de permanenţă 24/24 hrs, cu echipe suplimentare dedicate intervenţiilor de urgenţă în caz că apar avarii la instalaţiile interioare ale clienţilor.
Întreaga cantitate de combustibil de care va fi nevoie la iarnă este asigurată (deja la CET Holboca există în depozite peste 160 000 tone de cărbune, urmând ca ultimele livrari pentru sezonul 2015-2016 să aibă loc săptămâna viitoare).
În primele zile după pornirea căldurii va funcţiona CET Tudor (cu unul din cazanele de apă fierbinte), urmând ca cel mai probabil joi 15 octombrie să pornească centrala de producţie de la Holboca (cu unul din cazanele pe cărbune).
Toate punctele şi modulele termice exploatate de Veolia funcţionează automat şi furnizează încălzire în momentul în care temperatura exterioară coboară sub 14 grade Celsius, aşa cum este înregistrată de senzorii exteriori montaţi la fiecare punct/modul termic. Atunci când temperatura exterioară depăşeşte 14 grade, punctele şi modulele termice se opresc automat, în aşa fel încât clienţii să beneficieze de încălzire exact cât este nevoie, în funcţie de duritatea climatică.
Până în momentul de faţă, Veolia Energie Iaşi a primit câteva solicitări de pornire anticipată a căldurii din partea unor instituţii de învăţământ (grădiniţe, creşe, licee), instituţii sanitare, hoteluri şi sedii de birouri.
Pentru orice fel de informaţii, clienţii Veolia Energie Iaşi au la dispoziţie următoarele contacte: numărul de telefon 0 800 800 123 (non-stop, gratuit), adresa de email iasi@veolia.com sau Biroul de Relaţii cu Clienţii de la sediul Veolia Energie Iaşi (Calea Chişinăului 25, etajul 1).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here