Elevii profesoarei Monica Cristina Mandache lupta pentru viata ei. Alatura-te si tu campaniei de salvare !

0
94

Fiecare zi are cotlonul ei ascuns, acel loc întunecat din care apar, ca din gesturile unui iluzionist sinistru, veștile rele.

Pentru Monica Cristina Mandache, profesoară de istorie din Săveni, o zi a anului 2019 a fost o răscruce, înnegurându-i chipul și întristându-i inima cu un diagnostic sumbru: cancer.

O întreagă lume s-a prăbușit, nimic nu mai era la fel, nimic nu mai exista în jurul tinerei femei care își consacrase întreaga viață sădirii în sufletul copiilor a dorinței de cunoaștere, de a trăi frumos, de a-și face un rost în societate.

Tocmai acesti elevi minunati lupta acum pentru a-si salva profesoara. Pe grupul “Luptam pentru a salva viata Monica Cristina Mandache”, elevii au atras in lupta lor o comunitate de peste 1000 de persoane care liciteaza obiecte, fac apeluri umanitare sau isi aduc aportul material si moral.  

Monica Cristina este o femeie puternică, o femeie care a trăit drama bolilor aparent fără scăpare chiar în familie, mama sa depășind cu bine un cancer.

Însă oricât de încrezătoare ar fi, ea are nevoie de sprijinul afectiv și material al fiecăruia dintre noi.

Cu speranță, Monica Cristina urmează un tratament costisitor în Turcia.

Această terapie poate fi salvarea pentru care se roagă zi de zi, dar acest lucru se poate întâmpla numai dacă vom fi alături de ea, contribuind, fie cât de puțin, la susținerea financiară a tratamentului.

Contul unde puteti sa donatı pentru salvarea profesoarei din Saveni este:

Mandache Cristina  Monica

RO35 RNCB 0046 0246 8469 0001

BIC :RNCBROBUXXX

Haideți să-i întindem o mână de ajutor Monicăi Cristina, redându-i zâmbetul și încrederea în ziua de mâine!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here