EON restrictioneaza accesul in centrele de incasari a clientilor care nu au programare

0
111

Au paralizat serviciile Postei Romane, iar acum restrictioneaza propriilor clienti accesul in centrele de incasare. Din cursul acestei luni, accesul în magazinele E.ON se face exclusiv cu programare prealabilă. Programarea online poate fi modificată sau anulată simplu, pe pagina dedicată.

Toate magazinele E.ON sunt deschise luni, marți, miercuri și vineri între orele 08:00 și 16:00, iar joi programul de lucru este între orele 10:00 și 18:00.

Clienții sunt rugați să se programeze telefonic sau online pentru vizita în magazinele EON, accesul fiind posibil exclusiv în baza unei programări prealabile pentru toate operațiunile care necesită interacțiunea cu agenții.

Nu este necesară programarea pentru clienții care vizitează magazinul E.ON pentru plata facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice.

Pentru a stabili o programare telefonic, clienții trebuie să apeleze numărul 0265.208.466 și să parcurgă pașii următori:

  • să confirme operatorului virtual județul şi orașul unde doresc să facă programarea;
  • după ce operatorul virtual oferă două opțiuni de programare, dacă este de acord cu una dintre aceste propuneri, clientul trebuie să confirme programarea și, la scurt timp, va primi printr-un sms numărul acesteia;
  • în cazul în care clientul nu confirmă niciuna dintre variantele de programare propuse, poate opta pentru programarea online.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here