Eveniment Mall Auto Motor Show: Cod Roșu de modele noi! 3 zile de test drive cu zeci de modele de ultimă generație de la 13 mărci reprezentate de Casa Auto!

0
64

Timp de 3 zile, pe 9-10-11 iulie, în incinta Mall Auto din șos. Păcurari nr. 177, Iași, se anunță cod roșu de modele noi de la cele 13 brand-uri reprezentate de Casa Auto.

Programează o vizită pe https://mallauto.testergrup.ro/mall-auto-motor-show și găsește-ți mașina potrivită dintre zecile de modele de ultimă generație, mașini de origine controlată cu zero kilometri.

Evenimentul se desfășoară în perioada 9-11 iulie 2021, între orele 9:00 – 18:00, în aer liber. Vor fi disponibile pentru test drive cele mai recente modele de la mărcile reprezentate de Casa Auto: Citroen, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault.

Într-o lume în schimbare, Casa Auto a răspuns diferitelor nevoi ale clienților și a adus în același loc zeci de modele dintre care poți alege mașina potrivită. În incinta Mall Auto găsești zeci de modele de ultimă generație și poți testa cele mai recente tehnologii disponibile în piața auto,” a declarat Mirela Podea –  Director de Marketing Tester Grup.

Descoperă modelele cu echipări de top și tehnologii de ultimă generație și bucură-te de experiențe noi la volan și programează un test drive. Fă primul pas spre accesibilitate și găsește-ți mașina potrivită la Mall Auto!

Găsește-ți mașina potrivită dintre zeci de noutăți disponibile în parc:

  • 13 mărci reprezentative în piața auto, cu motoare termice și electrice
  • Sute de cai putere și tehnologie de ultimă generație
  • Vehicule comerciale disponibile pentru test drive în locația Mall Auto
  • Modele electrice și hibride de la cele mai râvnite mărci disponibile la test drive

Zona de expunere a fost amenajată în așa fel încât să simplifice la maximum procesul de test drive și cumpărare, dar și să asigure vizionarea mașinilor într-un spațiu deschis, în aer liber. Zona de expunere se întinde pe aproximativ 2000mp, asigurând astfel un flux de circulație controlat.

Vă puteți programa la test drive la numărul unic de contact 0232 933 sau pe pagina evenimentului, aici: https://mallauto.testergrup.ro/mall-auto-motor-show

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here