EXCLUSIV! Cabinetul primarului a fost decimat. Vezi cine din gasca lui Nichita a ramas sa sufle in luminare

0
71

Cabinetul primarului se prezinta in aceste zile precum buncarul lui Hitler in momentul in care aliatii au cucerit Berlinul. Persoanele fidele lui Gheorghe Nichita si-au predat destinele profesionale in mainile invingatorilor, au parasit posturile caldute sau au fost mazilite de noua putere interimara. Prima care a dat bir cu fugitii din Palatul Roznovanu, impinsa cu putere de la spate, a fost sefa de cabinet al lui Nichita, Laura Butnariu, tipa pusa initial sa conduca sectia de comunicare a Primariei, sa tina aproape de amanta blonda a defunctului edil (n.r. vezi si stenogramele care au stat la baza inceperii urmaririi penale impotriva lui Nichita) si sa ciripeasca tot ce se intampla in institutie. In urma refuzului lui Mihai Chirica, primarul interimar al Iasului, contractul de munca al acesteia nu a mai fost prelungit.

O alta persoana cu state vechi la cabinetul primarului, Lili Damian, a plecat din Primarie in cursul aceste luni, la Directia de Ape Prut, acolo unde a obtinut un post prin concurs.

Izabela Todirica, secretara lui Gheorghe Nichita, si-a cerut déjà transferul la un alt birou din cadrul Primariei, subordonat Directiei Tehnice. Ultimii ramasi sa stinga luminarea in biroul oval al defunctului primar sunt purtatorul de cuvant al Primariei si confidentul lui Nichita, Sebastian Buraga, si sotia acestuia, Samaranda, dar si Vlad Ciobanu, baiatul cu prosoape ude de la vestiarul Politehnicii, ramas infipt in functia fantoma de sef Serviciu de Dezvoltare a Capacitatii Administrative.

Se banuieste ca maestrul de ceremonii, omul care detine tot instrumentarul pentru paranghelii menite sa marcheze de la prima promisiune, pana la ultimul drum, s-ar mai ascunde inca prin ungherele nemuritoarei tranzitii din administratie, pandind cu voiosie o noua revenire.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here