Denisa Ionascu a renuntat la locuinta de serviciu pe care o subinchiriase. Consilierii locali i-au cerut demisia

0
81

Secretarea Consiliului Local Iasi, Denisa Ionascu, a renuntat la locuinta de serviciu pe care o subinchiriase de cativa ani de zile. Urmare a presiunilor mediatice, dar si a celor exercitate de Consiliul Local, aceasta a anuntat ca a renuntat la locuinta de servicu.

Ma simt murdarit de tot ce se intampla in Primaria Iasi. As intreba-o pe d-na Letitia Palaga (n.r. directorul DAPPP Iasi) daca sunt mai multe apartamente de serviciu date persoanelor din Primaria Iasi si daca este legal ca un contract incheiat de ea sa fie modificat din pix, pentru a realiza anumite avantaje pentru anumite persoane. De asemenea, as intreba-o pe doamna secretar daca nu are o presiune morala in ceea ce priveste acceptarea si realizarea documentelor pentru a  primi un apartament de serviciu, in conditiile in care detine o vila de lux in dotare. Fiind membru al comisiei ANL vad cat de mult dureaza ca o familie de tineri sa obtina un astfel de apartament. Nu considera doamna Ionascu ca o demisie ar insemna o reparatie morala la adresa celor care asteptata  sa beneficieze de o astfel de locuinta?”, a declarat consilierul local PSD, Catalin Bulgariu, in plenul Consiliului Local.

La randul sau, primarul interimar, Mihai Chirica, a somat-o pe Letitia Palga sa faca o informare scrisa catre consilierii locali prin care sa explice daca sunt intrunite sau nu conditiile de legalitate in legatura cu adnotarea de mana existenta pe contractul de inchiriere incheiat intre Denisa Ionascu, sefa a Serviciului Juridic al Primariei Iasi la acea vreme, si municipalitatea reprezentata de Gheorghe Nichita.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here