EXCLUSIV! O fosta ospatarita sterge pe jos cu sefii Primariei Iasi. “Vreau cerere oficiala ca sa va dau raportul Curtii de Conturi”

1
59

O femeie ale carei moravuri sunt greu incercate in aceasta perioada, angajata a Primariei Iasi, a ajuns sa isi bata joc de sefii institutiei. Femeia in cauza, fosta ospatarita la Casa Studentilor, angajata in prezent ca director al Directiei de Asistenta Comunitara din cadrul Primariei Iasi, a refuzat sa puna la dispozitia unuia dintre viceprimari, o seama de documente oficiale. Cu un tupeu greu de imaginat, Luminita Munteanu, directoarea DAC Iasi, a refuzat astazi sa puna la dispozitia viceprimarului Daniel Matasaru, raportul de control al Curtii de Conturi, despre care se spune ca ar contine foarte multe nereguli cu privire la activitatea coordonata de fosta debarasatoare. Pentru ca acest document, public prin excelenta, sa ajunga in posesia sefului ei direct, directoarea DAC l-a pus pe acesta sa ii faca o adresa oficiala la Legea 544, privind furnizarea informatiilor de interes public. Obraznicia acestei angajate, zootehnista la baza, de a nu recunoaste nici o ierarhie in cadrul Primariei Iasi, deriva din relatiile foarte caniculare cu anumit sefi din PSD Iasi.

Au fost discutii legate de anumite deconturi facute pe programul de incalzire a populatiei, deoarece una dintre cerinte era ca beneficiarul sa nu aiba in cont sume mai mari de 3 mii de lei. Pe o astfel de speta s-au interesat si cei de la Curtea de Conturi“, s-a rezumat sa spuna viceprimarul Daniel Matasaru.

1 COMMENT

  1. Tot ceea ce prezentati referitor la acest “personaj” este adevarat!!!!!! Dar cati va transmit comentarii?? Asta se intampla cand societatea nu mai este intr-o normalitate a valorilor, cand putini sunt cei care iau atitudine fata de nonvalori, etc.!!!! Va doresc mult succes si …..multa rabdare …… pentru aducerea la suprafata a adevarului…. si a intelegerii acestuia de catre marele/micul public! Concluzionand……. continuati! Mult curaj! Succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

62 − 54 =