Executivul Diavolului! Nichita concesioneaza terenuri catre interlopi care l-au slujit in campania electorala

0
97

Încă o inginerie marca Nichita si clica sa este la un pas să se producă in detrimentul patrimoniului public. Doua proiecte aproape identice, dar nu in fond, au fost aruncate in aceasta dimineata in mapele consilierilor locali. Primul dintre dintre ele se referea la concesionarea, prin licitatie publica, a unei suprafete de teren de 287 metri patrati, situata in Iaşi, str. Moşu nr. 1, tarla 66, parcela 3936/1/1. Potrivit raportului de evaluare a acestui teren, un metru pătrat a fost stabilit la valoarea de 84,25 euro, respectiv 24.179 euro pentru toată suprafaţa de 287 mp. Un al doilea proiect supus aprobarii a vizat concesionarea directă, pe o perioadă de 25 de ani, a terenului în suprafaţă de 270 mp situat în Iaşi, str. Moşu nr. 1, tarla 66, parcelă 3936/2, către un anume Trocin Andrei, în vederea extinderii locuinţei, totul contra unei redevente anuale de 1200 de euro pe an. Despre acest individ, Andrei Trocin, zis Diavolu’, se stie ca l-a ajutat activ pe Nichita in campania pentru locale din 2012, in masina acestuia gasindu-se, in urma unui accident rutier, vrafuri de materiale electorale. Apropiatii acestuia sustin ca Trocin ar fi impanzit cluburile din Iasi cu droguri si ca maica-sa este o femeie destul de onorabila, fost colonel al Armatei si actuala directoare la Oriflame.
Este de notorietate de acum, incidentul din 2008 din clubul Skin, atunci cand Catalin Costea, fost Bacauanu, l-a impuscat in mana pe acest interlop. Filmul evenimentului arata ca in seara de 9 februarie 2008, Bacauanu s-a intalnit in acel club cu Andrei Trocin, cunoscut in lumea subterana ieseana sub porecla de Diavolu`, si ar fi incercat sa-l impuste. A tras patru gloante, insa doar unul l-a nimerit in zona mainii. De asemenea, numele lui Andrei Trocin este legat de ami multe fapte penale in care apar membri ai clanurilor Corduneanu si Cosmos, dar si de relatie privilegiata cu Aurel Soric, politistul-infractor care a fost la carma IPJ Piatra Neamţ.
Inca din anii 2000 acest Soric avea legaturi cu mafia locala din Iasi. Spre exemplu, in anul 2000 a fost vazut si filmat cu fete producatoare din Iasi in clubul Rosu si Negru, fete ce apartineau unui anume Trocin Andrei, zis Diavolul, acest interlop ajungand dupa 10 ani de trafic de carne vie si de droguri, un camatar recunoscut in Iasi,omul de baza in clanul familiei lui Cosmos si al Cordunenilor, omul care sub protectia lui Aurelian Soric si a relatiei de familie dintre fostul colonel MAN, doamna Trocin, si sotia lui Victor Surdu, fost presedinte al Partidului Socialist, a evitat si incalcat legea in nenumarate randuri. In prezent, din camata si trafic de persoane in Belgia, Spania si Franta, acesta a reusit sa ridice o casa de mai mare frumusetea in cartierul Rediu”, sustin anumite surse.
Intentiile executivului Primariei Iasi au fost dejucate de consilierii opozitiei, care au cerut, in ciuda vehementei primarului, introducerea procedurii de licitatie publica in vederea concesionarii terenului de 270 de metri patrati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here