Facepainting, ateliere creative și multă joacă alături de Minnie Mouse, Cenușăreasa, Iron Man și alte personaje fantastice, la Palas

0
72

Universul copilăriei este plin de distracție, personaje din basme, jocuri, prieteni și multe zâmbete, iar în perioada vacanței totul pare să fie trăit la o intensitate și mai mare. La Palas are loc, în acest weekend, o nouă ediție BOO Party, unde supereroii se joacă cu cei mici, atelierele interactive îi provoacă, iar veselia atinge cote maxime.
Weekend-ul magic este pe cale să înceapă pe esplanada Palas, unde timp de trei zile, în perioada 5 – 7 august 2022, echipa BOO Party va aduce lumea basmelor la realitate. Vineri, 5 august, de la ora 18.00, Minnie Mouse, Albă ca Zăpada și Spiderman se întâlnesc și îi așteaptă pe cei mici, la Palas. Cele trei personaje îi vor picta pe copii și vor organiza ateliere unde vor împleti codițe colorate, dar și brățări ale prieteniei.
Sâmbătă, de la ora 18.00, alți doi super eroi și o prințesă vin pe esplanada Palas să se joace cu cei mici. Cenușăreasa, Buburuza Miraculoasă și Iron Man îi vor „transforma” pe ștrengari în personaje din desenele animate la atelierul de facepainting, vor face tatuaje cu henna și vor împleti cosițe multicolore. Micii artiști sunt invitați să participe și la un atelier la care vor putea să realizeze pușculițe colorate.
Dacă nu ați ajuns la întâlnire sâmbătă, personajele preferate vă așteaptă și duminică, de la ora 18.30, pe esplanada Palas, unde cei trei eroi organizează ateliere de creație, facepainting, dar și o sesiune de picturi pe figurine din ghips. Cenușăreasa, Buburuza Miraculoasă și Iron Man sunt trei dintre cele mai îndrăgite personaje, vino cu cel mic să îi cunoască, la Palas!
Distracția la BOO Party este gratuită, însă participarea la ateliere este contra cost. Mai multe detalii puteți descoperi pe pagina de Facebook Palas Iași.
În caz de vreme nefavorabilă, toate activitățile se vor muta în Palas Mall, zona Intersport.
Photo credits: The Phope – Andrei Popa și Pro Image.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here