Family Fest și Rooftop party by Senzoria, în acest weekend, la Palas Iaşi

0
64

Senzoria, festivalul dedicat simțurilor, revine și în acest an, cu un format dedicat atât celor care își doresc să se distreze cu prietenii, cât și familiilor cu copii. Parcul Palas devine în acest weekend un super kids playground, unde vor fi o multitudine de activități dedicate celor mici. Tot în Palas, pe terasa rooftop, te așteaptă Senzoria party, unde artele vizuale se vor împleti cu elementele senzoriale, într-un cadru spectaculos.
Weekend-ul acesta îl începem cu Senzoria rooftop party, care va avea loc pe terasa Congress Hall Palas, vineri, 17 iunie 2022. Cu un super view spre parcul Palas și Palatul Culturii, cu mood-ul setat de Vali Bărbulescu, Mario Mundi, Lucian Bărbulescu și ARIAS Dj & Remixer, Senzoria propune o experiență senzorială inedită. Muzica, artele vizuale, savorile exotice și ultimele tendințe în fashion se împletesc în acest weekend, începând cu ora 19.00. Bilete și mai multe detalii despre petrecerea cu panoramic view puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.
A doua zi, sâmbătă, 18 iunie, Senzoria îi invită pe părinți, bunici și copii la Family Fest, în parcul Palas. Începând cu ora 12.00, cei mici sunt așteptați la diferite workshop-uri cu teme specifice, demonstrații de scrimă, volei, baschet sau dansuri, teatru, laser tag, concerte și Kids Fashion Show Firt Models. Zonele de fun și relaxare au beanbags și stații de VR, unde cei mici pot păși în lumea fantasticului. Personajele din basme vor fi și ele prezente la Family Fest din parcul Palas și vor oferi premii tuturor copiilor. Intrarea la Family Fest by Senzoria este gratuită.
Dacă nu ești în oraș în acest weekend, stai liniștit! Senzoria revine la Palas, atât cu un party spectaculos, cât și cu o nouă ediție Family Fest, în luna septembrie.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − 46 =