Family Market Miroslava si Family Market Bucium te premiaza cu cate un iPhone 14 Plus 128GB

0
69

Family Market e acum destinația ta preferată de shopping și locul ideal pentru a împărtăși momente unice alături de persoana iubită. Sărbătorește dragostea la Family Market, participând la cea mai nouă campanie Fidelity by IULIUS. Ai șansa să câștigi un iPhone 14 Plus și să te bucuri de mixul de servicii oferit de cele două locații. Ai nevoie de idei pentru timpul liber al celui mic? La Family Market Miroslava, duminica începe cu ateliere de creaţie și teatru.
Și de această dată, Family Market îți răsplătește fidelitatea. Cu ocazia celei mai așteptate sărbători a dragostei, Family Market Miroslava și Family Market Bucium dau startul unei noi campanii în care poţi câştiga un iPhone 14 Plus 128GB în valoare de 5.600 de lei.
În perioada 14 februarie – 8 martie 2023, te poţi înscrie la campanie dacă vei încărca în aplicaţia Fidelity by IULIUS bonuri fiscale cu o valoare cumulată de minimum 500 lei, dintr-un singur centru comercial: Family Market Bucium sau Miroslava.
Intră și tu în programul Fidelity, urmând 3 pași simpli:
• Descarcă aplicația din Google Play sau App Store
• Crează-ți cont și loghează-te în aplicație
• Cumperi și scanezi bonurile direct în aplicație
Daca ai urmat cei 3 pași simpli, poți începe cumpărăturile!
O nouă duminică dedicată copiilor la Family Market Miroslava. Cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginația la lucru la un atelier de creaţie, pentru ca apoi sa păşească în universul magic al teatrului. Pe 19 februarie, de la ora 11.00, în sala Congress Hall, înarmaţi cu voie-bună şi zâmbete, animatorii BOO Party îi aşteaptă pe cei mici să realizeze împreună felicitări simpatice cu inimioare. O oră mai târziu, Teatro Blu îi va purta pe prichindei în „Povestea Prinţesei Thea”. Accesul la ambele activităţi este gratuit şi se face în baza unei programări în prealabil, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii pe Facebook Family Market.
Family Market aduce în mijlocul comunității din Bucium şi Miroslava produse și servicii care ușurează viața și te ajută să-ți organizezi și valorifici timpul. Acum este mult mai simplu să faci cumpărăturile zilnice sau cadouri pentru cei dragi, să-ți alegi ținuta sau să te relaxezi alături de cei dragi, savurând preparate delicioase. Toate la Family Market, fără timp pierdut în trafic pentru a ajunge în oraș.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here