Fantoma lui Ceausescu bantuie prin Palatul Roznovanu. Tovarasul Nichita a cerut „fermitate si continuitate în actiunile de deszapezire„

0
68

Intr-un comunicat remis presei in această dimineata, primarul Gheorghe Nichita anunta, intr-un limbaj de lemn, plin de emfaza, specific secretarilor de partid, că a cerut „tutulol” membrilor din comandamnetul de iarna să fie destoinici si sa actioneze cu fermitate si continuitate in inabusirea oricarui efect cauzat de caderea precipitata a intemperiilor din ultimele 24 de ore.
Chiar daca orasul se afla în continuare sub cod galben si în ciuda caderilor masive de zapada, în Iasi nu s-au înregistrat probleme deosebite. Ceea ce este important este ca în Iasi se circula, în conditii de iarna, si se intervine permanent pentru a nu fi blocat accesul catre spitale, institutii, puncte de alimentatie publica, hypermarketuri si alti agenti comerciali de interes public. De asemenea, se actioneaza permanent pe cele 10 trasee principale din oras pentru fluidizarea traficului. Am cerut raportari din doua în doua ore, iar comandamentul de iarna va fi în permanenta în teren pentru a fi operativ si eficient. Vreau fermitate si continuitate din partea tuturor celor implicati în actiunile de deszapezire si nu admit nicio greseala”, a declarat primarul Gheorghe Nichita, presedintele Comandamentului de iarna de la nivelul municipiului Iasi.
In acelasi ton, comunicatorii primarului subliniaza faptul ca municipalitatea ieşeană face apel la toţi cei responsabili (asociaţii de proprietari, societăţi comerciale, persoane fizice şi juridice) să-şi respecte obligaţiile şi să întreţină trotuarele pe care le au în administrare, în conformitate cu HCL 172/2002, pentru ca Primăria să se poată concentra pe celelalte zone ale municipiului Iaşi (spitale, artere de circulaţie, căi de transport public etc.).  De asemenea, municipalitatea face apel şi către conducătorii auto să fie înţelegători cu echipele şi utilajele aflate la stradă şi să colaboreze pentru ca acţiunile de deszăpezire să nu fie întârziate. Totul pentru victorie, totul pentru deszăpezire!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here