Fara caldura in cartierele Podu Ros, Cantemir, Socola si Mircea cel Batran

0
73

Primăria Municipiului Iași și Veolia Energie Iași anunță continuarea lucrărilor de reabilitare a sistemului termic centralizat prin programul Programul Operațional Infrastructura Mare 2017 – 2019 în zona Podu Roș, în cartierele Cantemir, Socola, Mircea cel Bătrân și str. Cerna, unde agentul termic va fi oprit în ziua de joi, 9 noiembrie 2017, între orele  8.00 – 21.00. Per total, este vorba de 3300 de apartamente.

Pentru str. Cerna și cartierele Mircea cel Bătrân și Cantemir – zona Pod de Piatră, Veolia Energie Iași va relua furnizarea agentului termic începând cu ora 17.00.

Valoarea intregului proiect de reabilitare este de peste 68 milioane lei, din care peste 40 milioane lei sunt investiți pentru reabilitarea rețelelor primare a peste 25 km de conductă, iar diferența în reabilitarea rețelelor secundare pe o lungime de peste 50 km de conductă. Reabilitarea rețelelor de transport presupune înlocuirea vechilor țevi metalice izolate cu vată de sticlă și carton, cu un tip nou și modern de conducte preizolate cu pierderi foarte mici de căldură.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here