Fara restrictii de circulatie spre Aeroport până duminică, 7 mai!

0
71

Restricțiile de circulație spre Aeroport, anunțate inițial pentru perioada începând cu 2 mai, vor intra în vigoare începând cu data de 8 mai. Astfel, pe drumul către Aeroport se va circula în condiții normale in cursul acestei, accesul fiind permis tuturor mijloacelor de transport. Totuși, având în vedere capacitatea limitată a parcării de la Aeroport, autoritatile aeroportuare si locale le recomandăm ieșenilor să folosească autobuzul linia 50, precum și serviciile de taxi și ride sharing, întrucât există riscul să nu mai găsească locuri libere.
Reamintim că în curând vor începe lucrările la noua parcare și reconfigurarea căilor de acces în fața terminalelor, parte importantă din proiectul de dezvoltare și modernizare a IASI Airport, la acest moment fiind în desfășurare lucrări ample la noul terminal (T4).Vom reveni cu informații suplimentare referitoare la restricționarea accesului spre Aeroport, odată cu închiderea parcării existente.”,au anuntat reprezentantii Primariei Iasi.
Persoanele care vin cu mașinile personale NU vor avea acces începând de la Rond Ciric, începând cu data de 8 mai. Ele vor avea la dispoziție parcările terasate cu plată de la Ciric, de unde vor fi preluate de alte autobuze către aerogară. Excepție fac angajații Aeroportului și cei ai companiilor aeriene, precum și toți cei care vin la Aeroport în scop lucrativ, pe baza unui talon de identificare. – Spre Aeroport vor mai putea circula, fără restricție pe drumul de la intersecția Ciric, companiile de taxi (acreditate sau nu de Regie) și cele de ride sharing.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here