Festivalul brandurilor de moda, Kasta Morrely Fashion Week, la a IX-a editie

0
63

În perioada 1 – 3 noiembrie 2019 Sala Polivalentă din Iași este din nou gazda FESTIVALULUI INDUSTRIILOR CREATIVE® – Kasta Morrely Fashion Week®  ediția a IX-a. Evenimentele de interes general ale festivalului sunt încununate de cea de-a VI-a ediţie anuală Gala Premiilor în Industriile Creative®, prima de acest fel din lume.

            Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului proiectului de cercetare Kasta Morrely care au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane,  Manechin și Organizator spectacole. Această echipă de organizare a scris şi primele manuale ale specialistului calificat: Manechin, Organizator spectacole, Maestru de ceremonii.

            Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week s-a bucurat începând cu prima ediţie de interesul designerilor mari de pe 4 continente obţinând de la prima ediţie aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

            Festivalul bianual Kasta Morrely Fashion Week promovează conform standardelor de eligibilitate competitivitatea națională și internațională a designerilor, brandurilor și școlilor din zona modei, designului vestimentar și ingineriei textile din România, cât și a companiilor modele de reușită din țara noastră din domenii conexe deschise către manifestările de top ale civilizaţiei actuale.

            Dintre invitații speciali, designerii de onoare și branduri prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2019 amintim pe: Addy van den Krommenacker (designerul Casei Regale a Olandei), Sherwin Darrel (Casa Regală Filipine), Missaki Couture (Liban), Stephan Pelger, Romanița Iovan, George Hojbotă, Kingdom Boutique (Ucraina), Narro Clothing (UK), Mineli, Adelina Boie, L’Atelier Couture, Nichi Cristina Nichita, Dames, Rebeca Cotrau, Seroussi, Adriana Agostini, Atelier Dressyna, Beatrice Design, Andreea Moldoveanu, Kasta Morrely Kids & Junior, din Rep. Moldova Ethno Paris, Andreea Rotaru, Dani Kristine, Lidia Selici ș.a.

            Sunt prezente şi la această ediție a festivalului Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design).

Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea  dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat în conformitate cu standardele de eligibilitate.

            ACCESUL PUBLICULUI la Kasta Morrely Fashion Week (Sala Polivalentă Iași) se realizează pe bază de invitație. Persoanele care doresc invitații, trebuie să trimită un mesaj pe pagina oficială facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek . Dress code: Business Casual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here