Festivalul Casei, in Atrium Palas Mall. Idelile de amenajare a casei, intr-un singur loc

0
79

De astazi, la Palas Mall se organizează Festivalul Casei, târgul dedicat celor care vor să îşi aranjeze, decoreze sau modernizeze locuinţa. Soluţii inedite de utilizare a spaţiului, sfaturi pentru alegerea mobilierului în tendinţe şi noutăţile în materie de design interior sau exterior vor fi accesibile ieşenilor şi nu numai.
A doua ediție a Festivalului Casei se desfăşoară de joi până duminică, în perioada 23 – 26 aprilie 2015, în Atriumul Palas Mall. Evenimentul reuneşte expozanţi din domeniul decorării şi amenajării locuinţei, venind în întâmpinarea clienţilor în căutare de idei, produse şi servicii care să le înfrumuseţeze casa şi să o facă mai confortabilă. Cei care vor un cămin primitor vor putea alege mobilier, placări ceramice, tapet, parchet, obiecte sanitare, draperii, perdele, decorațiuni şi multe altele. Vizitatorii Festivalului Casei vor primi consultanţă şi vor afla care sunt noile tendinţe în materie de culori şi texturi pentru pereţii interiori şi exteriori, tehnologiile folosite în domeniul ușilor, ferestrelor și al tâmplăriilor moderne şi soluţiile economice de iluminat. De asemenea, cei pentru care siguranţa căminului este importantă vor putea alege servicii de asigurări pentru locuinţe.
Festivalul Casei din Atriumul Palas Mall oferă într-un singur loc materiale, produse, servicii, tehnologii, profesioniști şi informații care să îi ajute pe clienţi să îşi definească un ambient plăcut şi comod, acasă sau la birou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here