FOTO. Fiasco total în prima sâmbătă gratuita de talcioc- tarabe goale și veceuri nefuncționale

0
61

Nici gratis nu vin ieșenii în obiectivele Primăriei. O spun imaginile surprinse azi în talciocul ieșean, în prima zi în care acesta a fost deschis cu întrare libera. Pe drumul arhiplin in zilele de duminica, nici picior de om, iar odata intrat in talcioc, doar 3 comercianti cutezatori sau mai bine informati, isi asteptau musterii.

Mizeria trona in zona ultimelor tarabe, deoarece maturoaiele celor de la Salubris intervenisera doar pe zona de platou, acolo unde comerciantii vind direct pe beton. Intr-un colt, administratia EcoPiata ingramadise 5 toalete ecologice dar nefunctionale, pe o foaie prinsa pe unul dintre comerciantii fiind informati ca vor fi igienizate pe 7 aprilie, practic in urma cu o saptamana.

Nici măcar comercianții de produse de tip fast food nu își deschisese spatiile comerciale, care duminica duduiau de manele si impanzeau talciocul cu fum de mititei. Cat despre Politia Locala, în zona nu era nicio patrula, semn de total dezinteres.
Reamintim faprul ca incepând cu data de 13 aprilie, Talciocul din Iași va fi deschis in fiecare zi de sâmbăta.Programul pentru zilele de sâmbătă și duminică va fi între 06:00 și 14:00. De luni și până vineri, talciocul este închis. În luna aprilie, intrarea va fi liberă doar în zilele de sâmbătă, respectiv 13, 20 și 27 aprilie.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here