Fii Moș Nicolae pentru Ecaterina, un copil diagnosticat cu cea mai temuta boala din lume!

0
112

E greu de imaginat prin ce trebuie să treacă mama unui copil diagnosticat cu cea mai temută boală din lume. Să afli că fiica ta suferă de cancer este cumplit, îți taie pur și simplu respirația, simți că te pierzi, că nu mai știi nimic decât că vrei ca totul să fie un vis urât care să se încheie cât mai curând.
Am mers cu Ecaterina la dentist pentru că avea dureri de măsea, pe partea stângă. I s-a prescris un antibiotic, pentru un abces, dar după o săptămână am mers din nou cu ea la doctor pentru că i se umflase mandibula și mai tare. De la stomatolog am dus-o la spital, unde i-au făcut o radiografie și atunci am aflat că fata mea scumpă are o tumoare malignă care crește rapid...”, rememoreaza cumplitele momente, mama Ecaterinei.
Lenuța Giagu a rămas înmărmurită. A simțit cum îi fuge pământul de sub picioare. Nu putea să creadă că i se întâmplă copilului ei așa ceva, păpușii ei de 8 anișori. Imediat, fata a început să facă chimioterapie, apoi după câteva luni bune a fost operată cu succes. Au crezut că atât a fost, că tot ce era rău a trecut, dar din nefericire ce era mai rău abia urma să vină.
În mai, Ecaterina a fost dusă de urgență la spital pentru că nu mai putea merge și nu mai suporta să fie atinsă sau să fie luată în brațe. Durerile erau atât de crunte încât a trebuit să-i fie administrată morfină. La sfârșitul lunii octombrie, un CT la torace a scos la iveală multiple metastaze pulmonare.
Nu v-aș fi scris niciodată aceste rânduri, dar mă aflu într-o situație disperată. Fetița mea are nevoie de ajutorul vostru. Pentru a o salva ne trebuie o sumă uriașă – 90.000€ – pe care numai oamenii cu suflet bun ne pot ajuta să o obținem. Suntem o familie săracă, cu alți 2 copii acasă, unul de 3 ani și unul de 9, pe care trebuie să îi întreținem. Cu lacrimi în ochi vă rog să ne ajutați să ne salvăm fata“, ne-a scris mama Ecaterinei.
90.000€ este o sumă pe care nici o familie cu venituri peste medie nu o poate strânge într-un timp record, mai ales că timpul nu trece în favoarea fetiței, ci dimpotrivă. Împreună, însă, prin donațiile noastre, vom reuși să-i dăm Ecaterinei încă o șansă în plus la viață. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” este un plus de forță pentru acest copilaș în lupta cu cancerul agresiv. Donează și tu pentru Cati!
Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: ECATERINA GIAGU
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here