Finantatorul lui Chirica, umilit de fata cu familia si pietenii in Clubul Fratelli. Boca a fost batut de un arab pana l-a ascultat cu urechea

0
77

Iasul monden a vuit saptamana asta de o patanie care l-a avut ca victima pe unul dintre maharii imobiliari din jurul primarului Mihai Chirica, respectiv Florin Boca. Acesta a fost batut ca la carte, chiar de ziua lui, in fitosul club Fratelli din Palas. Din marturiile martorilor, Adrian Florin Boca, consilier local PSD si unul dintre principalii finantatori ai campaniei electorale a actualului primar al Iasului, Mihai Chirica, se afla sambata seara, in clubul Fratelli din ansamblul Palas, impreuna cu un grup de prieteni si membri ai familiei, la aniversarea zilei sale de nastere.

Din marturiile oferite de cei prezenti la fata locului in acea seara, cei care l-au agresat pe Florin Boca ar fi niste cetateni de origine araba, din cercul de prieteni al unuia dintre patronii unui club din acelasi complex, care aveau masa rezervata permanent in Clubul Fratelli. Arabii au fost cei deranjati de mai multe gesturi incarcate de aroganta ale consilierului local si, dupa cateva somatii adresate acestuia, l-au pus la pamant si l-au fragezit ca pe Fasia Gaza, carandu-i seturi de pumni care i-au taiat radical din tupeu, teribilistului consilier.  

Nu va cunosc. Sanatate!”, a fost tot ce a putut comenta Florin Boca, contactat telefonic de reporterii AgoraPress

Sanatate ii dorim si noi acestui om, dar mai multa la mansarda capului decat a vilelor din declaratia de avere, si mai putina aroganta pentru o persoana pe care iesenii, prin votul lor, au scos-o din anonimat si au facut-o publica, intr-un interes comun, ci nu personal.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here