Firma unui interlop din Iasi se purifica prin parteneriate cu ONG-uri care desfasoara evenimente caritabile

0
81

Un ONG respectabil din Iasi a ajuns sa-si asocieze actiunile caritabile cu numele unui infractor care detine o firma de taximetrie. Organizatia Salvati Copiii Iasi a gasit de cuviinta sa atraga alaturi de ea, in derularea unui concert aniversar dedicat sprijinirii copiilor născuti prematur, firma RVR a infractorului Radu Norocea.

“Concertul marchează 1 an de existență a ansamblului Jassy Jazz Orchestra și este dedicat susținerii programului „Un gest pentru o viață”  care își propune să îmbunătățească șansele de supraviețuire ale copiilor născuți prematur prin dotarea maternităților și secțiilor de neonatologie cu echipamente medicale performante”, sustin cei de la Salvati Copiii.

In ce priveste insinuarea RVR Taxi printre partenerii media, responsabilii acestui ONG nu au oferit niciun punct de vedere.

Reamintim faptul ca in urma cu doua saptamani, Radu Norocea, controversatul patron al firmei de taximetrie RVR, a fost retinut de procurorii ieseni, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de santaj si privare de libertate. Totul ar fi pornit de la un incident din octombrie 2016, când un angajat al firmei ar fi fost sechestrat timp de câteva ore într-o spălătorie de la sediul societății, de la baza pasarelei Bucium. Angajatul sechestrat a făcut plângere la poliție în noiembrie 2016.

Aceasta nu este singura problem ape care o are cu legea patronul de la RVR. În urmă cu o lună, Judecătoria Iași  a confirmat redeschiderea urmăririi penale în cazul afaceristului într-un dosar de amenințare și violarea vieții private.

Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Confirmă redeschiderea urmăririi penale faţă de suspectul Norocea Radu Gabriel cercetat în dosarul nr. 3220/P/2015 sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea vieţii privatei ameninţare. Confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 3220/P/2015 sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de violarea vieţii private şi a unei infracţiuni de ameninţare”, a decis Judecătoria Iași.

Radu Norocea este, printre altele, cumatru cu primarul Iasului, Mihai Chirica.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here