Fishnet, un fast food unic în România, cu mâncare pe bază de păstrăv, s-a deschis la Palas

0
61

Producătorul de preparate din peşte Valeputna din Suceava şi-a deschis un restaurant de tip fast-food în Iaşi şi un magazin în Bucureşti
Cea mai nouă insulă cu mâncare din Palas apartine brandului Valeputna din Suceava, a companiei Quality Natural. Intreg meiul are la baza produsele din peşte proaspăt din zona Putnei, mai exact păstrav din munţii Călimani.
Bandul Valeputna are deschis un magazin şi în Băneasa, Bucureşti, şi a obţinut patru stele, trei de aur şi una de argint la concursurile internaţionale de profil. Fishnet se doreşte a fi o firmă de sine stătătoare, cu produse de tip comercial, însă naturale.
Am dat drumul restaurantului Fishnet, un proiect tip street food în Palas Mall Iaşi în urma unei investiţii de circa 40.000 de euro cu tot cu proiectare, amabalare, unde vom comercializa burgeri de peşte, file de peşte cu cartofi prăjiţi şi alte preparte pe bază de peşte. Tot anul acesta, pe 1 aprilie am deschis un magazin cu produse gourmet din peşte, o investiţie de circa 20.000 de euro, în mallul Băneasa. Fiecare locaţie are în jur de 10 metri pătraţi. Noi suntem procesatori de păstrăv, cu singurul certificat bio din ţară. Valeputna a prins cel mai bine în Iaşi, de aceea am venit aici şi cu Fishnet. După ce stabilizăm această locaţie cu siguranţă vom mai deschide şi altele, deoarece este o mâncare sănătoasă, prezentantă într-o formă comercială, fără conservanţi. Cred că e pe gustul familiar al oamenilor. Nu e ca fish and cips-ul britanic. Nu putem vorbi de calitate la varianta britanică, deoarece a ajuns să conţină diferite feluri de peşte mărunţit. Varianta noastră pleacă de la o reţetă locală, în crustă de pesmet cu sos de usturoi. Cartoful nostru e un cartof natural, produs pe ogor de ţărani, de aceea nu are culoarea celor de la fast food”, a declarat Florin Irimescu, proprietarul companiei Quality Natural. Preţurile sunt cuprinse între 10 şi 27 de lei, în funcţie de sortimentul dorit. De la locaţia din Palas, ieşenii pot alege între un burger cu păstrav afumat, un taco şi fish&chips. Acestea din urmă sunt de fapt peşte şi cartofi.

Producătorul de preparate din peşte din judeţul Suceava a investit anul acesta peste 60.000 de euro într-un restaurant cu produse pe bază de peşte în Palas Mall din Iaşi şi într-un magazin tip insulă, cu produse din peşte gourmet, în Băneasa Shopping City. Faţă de anul 2016, când cifra de afaceri a companiei era de circa 180.000 de euro, vânzările Quality Natural s-au dublat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 − = 51