Fond municipal de solidaritate pentru combaterea pandemiei. Primarul isi doneaza salariul in acest fond

0
53

La inițiativa consilierilor locali întruniți în ședință ordinară în sistem online marți, 31 martie, municipalitatea ieșeană va înființa un fond de solidaritate destinat susținerii măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19 pe raza Municipiului Iași. În acest scop vor fi create o adresă specială de e-mail și un cont bancar dedicat, care vor fi popularizate în perioada imediat următoare.

Primarul Mihai Chirica a anunțat că își va dona în fondul deschis astfel întregul salariu aferent lunii martie. Totodată, mai mulți consilieri locali au adăugat că își vor dona indemnizația pe luna martie sau pe toate lunile până la finalul mandatului.

Am decis constituirea unui fond de solidaritate cu scopul de a susține programul de combatere a pandemiei. Fondul este deschis pentru orice persoană, fizică sau juridică, care dorește să se alăture acestui efort. Am decis că jumătate din fondurile care vor fi strânse vor fi distribuite pentru dotări sau alte cerințe ale spitalelor din Municipiul Iași, iar cealaltă jumătate pentru susținerea măsurile de ordin social în orașul nostru, a declarat primarul Mihai Chirica.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

92 − = 88