Fonduri europene pentru expansiunea la nivel national a proiectului de contorizare individuala lansat de Veolia Energie Iasi

0
67

La sfarsitul saptamanii trecute, în cadrul „Forumul național al energiei termice 2016” organizat la Bucuresti, rezultatele echipei Veolia Energie Iasi au fost apreciate de autoritătile centrale si locale, dar mai ales de reprezentantii asociațiilor de proprietari si ai clientilor finali. Echipa Veolia Energie Iasi a oferit detalii atât despre contractul de delegare, sub care functionează termoficarea centralizată la Iasi, cât si despre colaborarea cu Primăria Municipiului Iasi si celelalte autorități implicate.

Un real interes a generat proiectul de contorizare individuală a consumului de energie termică în sistem centralizat cu distribuția pe orizontală a instalațiilor din apartamente.

Acest proiect trebuie să fie completat cu o viziune asumată la nivel național, prin care să fie susținut cu fonduri europene un program coerent de contorizare la nivel de apartament cu înlocuirea completă a instalațiilor interioare de apă și căldură si trecerea acestora de la configurarea pe verticală la distribuția pe orizontală”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

În premieră la Iasi, Veolia a propus populatiei cea mai bună solutie pentru a avea apă caldă și căldură la cea mai bună calitate, cu cel mai mic preț.

Contorizarea individuală cu distribuția pe orizontală vine la pachet cu 6 mari avantaje:

– instalarea unui contorul individual la ușă, ca să nu mai depindeți de vecinii rău-platnici

– pornirea sau oprirea căldurii atunci când doriți

– inlocuirea conductelor de apă caldă și căldură din bloc și din apartamente cu instalații nou-nouțe, pe casa scarii

– consumatorii vor scăpa de orice risc de explozie, asfixiere sau scurgere de gaz

– apă caldă non-stop, la temperatura dorită la robinet

–  reglarea temperaturii din fiecare cameră în functie de confortul de care aveti nevoie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here