Fostul viceprimar al orașului Hârlău, prins în flagrant în timp ce ar fi primit 30 de mii de euro ca să intervină la primarul din comuna Sobinți pentru o concesiune

0
55

Fostul viceprimar al orașului Hârlău, Florin Țăpușă, a fost prins în flagrant în timp ce ar fi primit 30 de mii de euro ca să intervină la primarul din comuna Sobinți pentru o concesiune. Flagrantul a fost organizat de DNA Iași, într-un dosar de trafic de influență.
În 2016, Florin Țăpușa care, printre altele, este si administratorul Restaurantului Tapusa din Harlau, a fost trimis în judecată într-un alt dosar, pentru efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, în formă continuată; abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit; instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. În acest dosar, el a fost achitat.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here