FOTO. Conferinta inedita pe pietonalul defrisat de Mihai Chirica. Liberalii i-au ridiculizat edilului „maretele realizari”

0
77

Consilierii locali PNL, împreună cu deputatul Marius Bodea, au organizat in aceasta dupa-amiaza o inedita conferinta de presa pe pietonalul Stefan cel Mare, chiar in fata sediului Primariei Iasi. Liberalii au punctat faptul ca sportul in faliment, poluarea din oraş, speculantii imobiliari si străzile sparte reprezinta tot portofoliul administrativ al primarului Chirica.

La randul sau, edilul Iașiului a răspuns criticilor aduse de liberali și a tinut sa infirme negocierea cu PNL, avansata de tot felul de analisti de duminica, declarând că ’’partidele apar și dispar, dar legătura cu națiunea e singura care contează’’.

 mobiliare cu probleme foarte mari, PUZ-uri foarte multe, documentații incomplete, străzi neasfaltate, poluarea foarte mare, sportul la pământ sunt câteva dintre criticile aduse de liberali, la care Mihai Chirica a declarat că: ’’Așa se întâmplă în fiecare democrație, cel care nu guvernează îl critică pe cel care guvernează, indiferent dacă vorbim despre o guvernare locală sau altceva. Nu mă aștept să vină cu flori și ghiocei pentru că domnului despre care vorbim nu-i stă în caracter, nu știe să fie elegant probabil nici pentru el acasă asă încât nu contează’’

’’Bâlci și panaramă dacă vor să facă, să facă câtă doresc, eu nu vreau decât să sprijin ieșenii, noi nu facem curățenie și nu depoluăm aerul cu aspiratoare cum am mai auzit de la ei. Noi ne vedem de treabă și mergem mai departe pe drumul pe care l-am început și nu ne vom opri din cauza unor astfel de chestiuni’’ a mai declarat edilul Iașiului, Mihai Chirica.

Oana PAVALOI

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here