FOTO! Fostul primar de la Popricani confisca pietrisul electoral din fata bisericii si il pune peste strada asfaltata din fata propriei vile

0
71

Valeriu Parlog, fostul primar al comunei Popricani, demonstreaza si in ceasul al 12-lea ca binele comunitatii care l-a platit 4 ani pentru a taia frunza la caini, nu a fost niciodata o prioritate. Pierderea primariei pe care a tratat-o ca pe propria afacere, i-a luat mintile.

Cu o zi inainte de alegeri, in satul Rediu Mitropoliei au fost aduse cateva masini de pietris pentru reabilitare drumului către biserica. Imediat dupa infrangerea electorala a lui Parlog, acesta si-a trimis oamenii sa ia pietrisul inapoi.

Ce poate sa facă răutatea si ura din om. Dacă nu a fost reales ca si primar și a pierdut voturi la Țipilești, a ordonat angajaților lui care sunt nevinovați sa care piatra pe care Parlog a dus-o pentru biserica din Rediu Mitropolie, sa o duca la el pe stradă, la ferma. Chiar și în ultimile zile de mandat face dezastru”, este de parere Habet Marius Costel, unul dintre localnici.

Luat la rost de oameni din comuna, fostul primar a dat o explicatie cusuta cu ata alba.

Va aducem acolo o piatra mai potrivita terenului in panta. O concasata. Sa se faca vremea mai buna, sa ne putem misca cu utilajele”, a spus Valeriu Parlog.

In urma scrutinului de duminica, locuitorii Popricaiului i-au dat un vot de blam lui Valeriu Parlog, acesta obtinand un nemeritat loc doi, cu 788 de voturi, pe primul loc situandu-se Tanasă Ion cu 1897 voturi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here