Foto. Imagini apocaliptice la Iasi! Cerul s-a intunecat sub invazia ciorilor, iar acoperisurile blocurilor au fost acaparate de mii de zburatoare

0
80

Imagini desprinse parca din filmele horror la Iasi! Locuitorii din centrul Iasului si din zona Alexandru – Gara s-au trezit in aceasta dimineata, speriati de larma a mii de ciori care au invadat acoperisurile blocurilor si au intunecat rasaritul.
De-a lungul timpului, administratia Chirica a tot facut demersuri de a scapa Iasul de astfel de imagini, angajand diverse firme care dispun de echipamente de înlăturare a ciorilor cu ajutorul ultrasunetelor, dar fara rezultate.
S-au făcut mai multe teste pe diferite frecvențe ca să se observe la care frecvență sunt gonite ciorile. Ulterior am instalat un astfel de aparat cu ultrasunete în Grădina Copou, dar nu a dat rezultate. Acestea s-au obișnuit, probabil, cu sunetul și stau fără probleme în zona în care este montat dispozitivul menit să le gonească. Singura variantă pentru a scăpa de ciori ar fi distrugerea cuiburilor sau vânătoarea, dar nu putem organiza astfel de evenimente pentru că ne intersectăm cu diferite ONG-uri ce protejează aceste zburătoare”, au declarat oficiali din Palatul Roznovanu.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here