FOTO. Intoxicare ordinara, marca Salubris! Iasul este in haos, bugetarii de lux de la Salubris fac deszapezirea cu fake news-uri

0
133

Sefii Salubris demonstreaza din nou ca sunt maestri in nesimtire, infirmand orice evidenta legata de dezastrul de pe strazile Iasului din ultimele 24 de ore. In timp ce statiile de transport public sunt blocate dupa mormane de zapada, calatorii CTP reusind cu greu sa se imbarce in mijloacele de transport in comun, sefii Salubris se lauda ca angajatii societatii si utilajele au lucrat non-stop, astfel incat, la acest moment, in statii si pe trotuare nu mai este fulg de zapada.

Echipa noastra de la Salubris (n.r. dupa cum arata Iasul, intr-adevar, mai mult de o echipa nu a actionat la deszapezire)  a intrat in actiune inca de la primii fulgi de zapada! Trotuarele Iasului sunt acum deszapezite si pregatite pentru o noapte lunga cu zapada. Cu noi, puteti fi siguri ca veti avea parte de cai sigure si curate in timpul iernii”, este mesajul sefilor Salubris.

Nu stim ce prafuri trag pe nas acesti bugetari de lux sau din ce tara insorita scriu astfel de mesaje, dar realitatea in care este introienit Iasul este alta.

Numai departe, in aceasta dimineata iesenii au asteptat cate jumatate de ora, in medie, pana sa vina un mijloc de transport, fiind nevoiti ca la venirea acestuia sa parcurga 3-4 metri prin troiene de un metru ca sa poata urca in autobuze.

In tot acest timp, angajatii Salubris impresurau Palatul Roznovanu, barlogul intaiului mergator al acestei urbe, unii sprijiniti in lopeti si maturoaie, altii scuturand bradutii de zapada, ca de, acolo le-a spus directorul Neculau ca vine iarna prima oara.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here