FOTO. Investitii pentru boschetari. Statiile de transport public din Iasi, transformate in dormitoare pentru oamenii strazii

0
56

In statiile de transport public din Iasi este mai bine ca in sanul lui Avram. Scaunele si banchetele CFR sau ale unitatilor de primire urgente din Iasi au fost inlocuite cu banchetele comode din statiile de transport in comun. Dupa cum se poate vedea si din imaginile surprinse astazi de reporterii AgoraPress, in timp ce calatorii asteapta, in picioare, sosirea unui mijloc de transport, oamenii strazii isi fac somnul de frumusete (foto- ca trantorul la miere).

Politistii locali, cei care ar trebui sa corecteze astfel de situatii, in virtutea parteneriatului cu CTP, fac arce de cerc cu sezuturile in masini, prin centrul Iasului, impresurand de sute de ori pe zi Palatul Roznovanu, turnul de fildes in care  dormiteaza, pe banii iesenilor, primarul Mihai Chirica. In tot acest timp, locurile publice in care ar trebui sa-si faca simtita prezenta, raman in posesia unor personaje din patura cea mai cenusie a societatii.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 − = 13