FOTO. Protestul locuitorilor din Tatarasi, confiscat de liberali. „Sa vina magarul de primar sa vorbeasca cu noi!”

1
48

Peste 100 de ieseni care locuiesc in cartierul Tatarasi, din zona Oancea și Han Tătar, au protestat in aceasta seara împotriva abuzurilor urbanistice tolerate de către Primăria Municipiului Iași care, prin primarul Mihai Chirica, a aprobat construirea de blocuri peste singura zonă verde și parc de pe Esplanada Oancea.

In umbra problemelor expuse de iesenii din cartierul Tatarasi, si-au facut aparitia palcuri de liberali, rotofei si intoliti la patru ace, intr-o nota discordanta cu capoatele gospodinelor care lasasera mancarea in stand-by pentru a-si apara palcul de copaci si gura de oxigen a lor si a nepotilor lor, de inviazia speculantilor imobiliari ai primarului Chirica, edil care a lipsit de la protestul votantilor sai, dar a avut grija sa trimita forte de ordine la fata locului.

„Sa vina magarul de primar care a dat voie si patronul care a luat terenul! O sa-l aleaga bunuica din groape la urmatoarele alegeri”, se auzeau nemultimirile tatarasenilor.

Pentru ca mizeria morala a liberalilor sa fie maxima, ca la o serbare scolareasca cu scenariu prestabilit, un grup de copii a inceput sa imbratiseze copacii si apoi s-a deplasat cu pancarde spre centrul protestului, scandand „Fara blocuri!”. (M.G.)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 − 63 =