FOTO. Șoșocarul samaritean Ion Notingar în campanie: pogorârea cu sfintele daruri printre păcătoșii din Lețcani

0
73

Odată cu declanșarea campaniei electorale au reapărut îmbuibații care umilesc oamenii necăjiți sub aparența gesturilor umanitare făcute, cum altfel, taman de Paști! Zilele trecute, Ion Notingar, fost viceprimar PSD al comunei Lețcani, acum bufon în cadrul circului SOS România, s-a scormonit prin buzunare și a găsit ceva mărunțiș de spart în supermarket pentru niscaiva pungi de pufuleți, ulei și sucuri musai colorate, toate încărcate într-un portbagaj și livrate cu fast amărâților din sat.

Pentru câteva fleacuri, Notingar s-a însoțit cu alți patru găligani, de parcă ar fi adus un camion de marfă pe ulițele Lețcaniului.

Șoșocarul s-a tras în poză la fiecare ceremonie de distribuire a făinei și zahărului, însă fără să se atingă de pachete sau să dea mâna cu sărăcimea, deh, ca un boier adevărat, care nu se amestecă cu plebea. „Bucurați-vă și vă veseliți!”, le-a citat Notingar din Iisus Hristos, asta ca să dea o nuanță spirituală pachetelor de biscuiți și sucurilor de doi lei. Plus că, de ce nu, prinde bine să te pogori ca Sfântul Duh printre năpăstuiți, foindu-te cu mâinile în buzunare în timp ce un argat de la partid îți face poza de om gospodar și milos, gen.

Paul LOVIN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here